Objectius i pressupost pel 2023

A partir de la proposta de la nova Junta Directiva que es presenta, s’exposen i s’aproven els objectius de l’activitat del Pas pel 2023 i el pressupost previst, en dos escenaris: comptant amb la subvenció de la Generalitat i sense disposar d’aquesta subvenció.

Les línies estratègiques i actuacions presentades i aprovades són quatre:

  1. El Camí: Incrementar la participació i dinamització del Camí a través de la promoció Grup de Caminants i de noves caminades temàtiques organitzades des del Pas. Promoció del Gran itinerari de Llevant, a través d’un possible repte que aglutini tota mena d’actuacions paral·leles. (en funció de subvenció).
  2. Camí interior: Creació del corpus teòric i pràctic del Camí de plenitud i elaboració de formats didàctics (escrits i audiovisuals) per a la seva difusió i com a material de formació. Difusió de continguts a través del web de Camí interior i altres plataformes. Proposta de 4 retirs en format caminada, taller Globàlium III i taller de vocació i plenitud. Activació de la Xarxa Camí interior: creació de portal de reserves del web de Camí interior. (en funció de subvenció).
  3. Democràcia participativa: Creació del corpus teòric i pràctic de democràcia participativa —Diàleg i consens. Comunicació no violenta. Acció no violenta —, i elaboració de formats didàctics (escrits i audiovisuals) per a la seva difusió i com a material de formació. Proposta de tallers o pràctiques de diàleg i consens, no-violència. Difusió de continguts a través del web de Camí interior i altres plataformes. (en funció de subvenció).
  4. Buscar formes d’autofinançament i sinergies per a l’adquisició de nous recursos.

En cas d’obtenir la subvenció de la Generalitat o no el pressupost per l’any variarà sensiblement, la qual està encara pendent de confirmació.